D-Mannose - 90 capsules - Morgen in huis (2024)

Puur Mieke D-Mannose - 500mg - 90 caps

D-Mannose wordt veel gebruikt als aanvulling op onze cranberry capsules

Ervaar de voordelen van dit natuurlijke supplement en bestel vandaag nog jouw D-Mannose 500 mg capsules bij Puur Mieke en geef je gezondheid de zorg die het verdient.

Waar zijn D-Mannose capsules goed voor?

D-Mannose is een natuurlijke suiker die wordt gewonnen uit beuken- en berkenhout en komt tevens in kleine hoeveelheden voor in bessen zoals cranberries en blauwe bessen, maar ook in andere fruitsoorten zoals ananas, perzik, sinaasappelen en appelen. D-Mannose is de werkzame stof in D-Mannose tabletten, echter wordt deze stof ook in geringe mate zelf aangemaakt door je lichaam. Veel mensen gebruiken D-mannose capsules preventief of combineren onze Cranberry Capsules met D-Mannose

D-mannose doodt geen goede bacteriën, waardoor er geen irritatie optreed in de darmen, lever of maag.

Pure D-Mannose capsules kopen bij Puur Mieke

Bij Puur Mieke koop je altijd D-Mannose capsules van de allerhoogste kwaliteit. Onze Puur Mieke D-Mannose 500 mg capsules bevatten maar liefst 500 milligram pure D-Mannose per capsule, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen. We kiezen bovendien bewust voor een supplement dat koosjer, halal en geschikt voor vegetariërs is. Dit betekent dat je altijd een zuiver product ontvangt, zonder chemische toevoegingen. Onze capsules bieden een zeer hoge dosering van 98% pure D-Mannose

Hoeveel D-Mannose mag je op een dag innemen?

De aanbevolen dosering van D-Mannose capsules hangt af van je situatie. In het geval van acute gevallen adviseren we je om drie keer per dag één capsule bij de maaltijd in te nemen. Wanneer je D-Mannose capsules echter als preventief middel wilt gebruiken, dan volstaat één capsule per dag bij de maaltijd.

Hou je aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Raadpleeg een arts bij ziekte.

Puur Mieke staat voor een gezonde lifestyle. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige en gezonde voeding.

Hoe lang mag je D-Mannose slikken?

D-Mannose capsules kunnen zowel voor kortere als voor langere periodes worden gebruikt. Bij acute klachten is het gebruik doorgaans tijdelijk, maar gebruik de D-Mannose capsules in ieder geval minstens totdat alle symptomen zijn verdwenen. Voor preventieve doeleinden kun je D-Mannose pillen zonder problemen langdurig slikken, met als voorwaarde dat je de aanbevolen dosering niet overschrijd.

De reden dat je D-Mannose gedurende langere tijd kunt blijven slikken, heeft ermee te maken dat D-Mannose wordt herkend als lichaamseigen stof. Hierdoor zal er geen resistentie optreden voor het middel, dit in vergelijking met antibiotica, dat bij langdurig of vaker gebruik van hetzelfde type antibioticum het risico geeft op resistentieproblemen. Een bijkomend voordeel van de D-Mannose werking is dat het geen goede bacteriën doodt, waardoor er geen irritatie optreedt in de darmen, lever of maag. Mede hierdoor blijven D-Mannose capsules veilig en effectief, zelfs bij langdurig gebruik.

Hoe lang duurt het voordat D-Mannose werkt?

Doordat de D-Mannose pillen zijn voorzien van zogeheten time-release capsules, worden de voedingsstoffen efficiënt opgenomen in de darmen. Pas zodra de capsules in je darmen zijn aanbeland, zullen zij hun krachtige voedingsstoffen vrijgeven en treden de voordelen van D-Mannose in werking. Dit betekent niet alleen een verbetering in opname van voedingsstoffen, maar het zorgt er tevens voor dat de kans op reflux wordt geminimaliseerd.

Bewaaradvies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Samenstelling

D-mannose 500 mg puur.

Ingrediënten

D-Mannose, Cellulose capsule (HPMC).

Netto inhoud

90 capsules (500 mg).

De Bovis waarde

De Boviswaarde van de Puur Mieke D-Mannose is 12000 Bovis. Wil je meer weten over de Bovis waarde? Lees hier verder

Waarborging kwaliteit en voedselveiligheid

Om de veiligheid van de producten te waarborgen houdt de producent zich aan het HACCP en GMP kwaliteitseisen. Van alle grondstoffen is er een Certificate of Analysis (COA)

Clean Label

Dit supplement valt onder het clean label, dat wil zeggen een natuurlijk product zonder kunstmatige, chemische toevoegingen, of vul en bindmiddelen die E-nummers bevatten.

Onze supplementen zijn gevuld met de hoogst mogelijke dosering van het pure product en bevatten ze geen vul- en bindmiddelen. Ik heb echt gezocht naar producten met de hoogste kwaliteit.

Al onze capsules zijn koosjer en geschikt voor vegetariërs.

​De capsules worden ook wel time-release capsules genoemd, oftewel ze hebben vertraagde afgifte waardoor ze zich pas openen in de darmen en de voedingsstoffen efficiënter opgenomen kunnen worden. Dit minimaliseert ook het risico op reflux.

Voorzorgsmaatregelen

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Contactgegevens leverancier

Puur Mieke, Schutboom 2b, 5427 CG, Boekel, Nederland.

D-Mannose - 90 capsules - Morgen in huis (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6166

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.